Creativity World Forum Antwerpenissa 11/2008

Kuvassa vasemmalta: Kehityspäällikkö Lasse Paananen, Flanderin alueen talous-, yrittäjyys-, tiede, innovaatio- ja ulkomaankauppaministeri Patricia Ceysens ja Flanders DC:n toiminnanjohtaja Pascal Cools.

Luova Tampere on hakenut mukaan luovien alueiden kansainväliseen verkostoon (Districts of Creativity), jota vetää Flanders DC Flanderin alueelta Belgiasta.  Vuonna 2004 perustetussa verkostossa on mukana 12 luovaa ja dynaamista aluetta ympäri maailmaa (mm. Skotlanti, Québec, Shanghai, Baden-Württenberg, Katalonia) ja verkosto kokoontuu kerran vuodessa yhteiseen foorumiin, Creativity World Forum, joka järjestettiin tänä vuonna Antwerpenissa.

Hannele Räikkönen osallistui Luova Tampere -ohjelman vetäjän, kehityspäällikkö Lasse Paanasen kanssa Creativity World Forumiin  Antwerpenissa 18.-20.22.2008. Tilaisuudessa olivat puhumassa sellaiset gurut kuin John Cleese, Stewe Wozniak ja Tom Kelley.  Foorumin aikana kv-verkoston jäsenet kokoontuivat myös päättämään Tampereen jäsenyydestä.  Päätös oli positiivinen, hakemuksemme hyväksyttiin ja olemme nyt verkoston täysivaltaisia jäseniä!