Hankekumppanit

EU-toimisto voi olla eri tavoin avuksi hankekumppanien etsintään liittyvissä asioissa:

  • Välitämme toimijoillemme tietoa EU-toimistolle saapuvista EU-hankekumppanihauista. Nämä ilmoitukset kootaan kerran kuukaudessa EU-toimiston uutiskirjeeseen ja ne laitetaan extranet-sivuille. Uutiskirjeestä näet nopeasti mistä rahoitusohjelmista on kyse ja millaisia kumppaneita haetaan. Välitämme hankekumppanihakuilmoituksia myös suoraan toimijoillemme.
     
  • Välitämme hankekumppanihakuja maakuntamme toimijoilta eurooppalaisille yhteistyökumppaneillemme. Voit täyttää extranetistä löytyvän lomakkeen hanke- ja yhteystiedoillanne ja me toimitamme viestin eteenpäin.

Extranet-linkki löytyy EU-toimiston nettisivuilta oikeasta yläkulmasta. Maakuntamme toimijat voivat lukea extranettiä tunnuksilla, jotka saat EU-toimistosta mikäli sinulla ei niitä vielä ole.

Meiltä saat tietoa myös muista hankekumppanuuksiin liittyvistä asioista kuten infopäivistä ja erilaisista EU-rahoitusohjelmakohtaisista verkostoitumistilaisuuksista. Nämä tilaisuudet ovat hyvä tapa luoda kontakteja hankekumppanuuksien rakentamiseksi.